Café-Zaal-Hotel Thijssen

Nieuws

By in Nieuws 0

Big news!

Theo en Marleen! Vanwege het grote aantal kaarten die inmiddels verkocht zijn hebben we besloten om de zaal eerder te openen! Op vrijdag én op zaterdag gaan om 19.30 uur de deuren los! Om 19.30 uur starten we namelijk al meteen met een geweldige pre-show. Daarna start om 21.00 uur de grote jubileumshow en gaan alle remmen los! Theo en Marleen wensen jullie alvast een fantastische jubileumavond toe, waarbij we het 44-jarig bestaan tot in de kleine uurtjes zullen vieren! Hulde aan de jubilaris!

By in Nieuws 0

Rob de Nijs vanavond afgelast!

Wij hebben een spijtige mededeling: Rob de Nijs heeft zich zojuist ziek gemeld, daardoor moet hij zijn komende optredens annuleren. Het optreden is verzet naar Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei 2018 tijdens Vlierden Kermis. Kaarten voor dit concert blijven geldig! Voor vragen kunt u mailen naar: info@vlierden.com! Ook telefonisch bereikbaar via: 0655300354.

Bericht van management:
Het moge duidelijk zijn dat wij het heel vervelend vinden dat Rob vanavond door ziekte niet in staat is om het optreden vanavond bij jullie in Vlierden
te komen doen. Rob heeft ondanks zijn leeftijd de laatste jaren zelden moeten annuleren maar de griep heeft hem nu ook te pakken. We wensen jou en jullie team sterkte met de beslommeringen die bij de verplaatsing altijd komen kijken en gaan jullie op 10 mei a.s. zien.

Frank Jansen.
Manager Rob de Nijs.

By in Nieuws 0

De Dijk eerste naam Vlierden Kermis 2018!

Terug van weggeweest! De Dijk komt wederom naar Vlierden voor een spetterend optreden!

De Dijk, opgericht in 1981, bracht zijn eerste album uit in 1982. De band kwam voort uit de in 1975 opgerichte Nederlandstalige band Stampei. Eind 1987 ontving de band de Zilveren Harp, de prijs voor veelbelovende Nederlandse artiesten. Met de LP Niemand in de Stad vestigde De Dijk haar naam doordat er 100.000 van werden verkocht. In 1993 werd de band bekroond met een Gouden Harp, de onderscheiding wegens “grote verdiensten voor de Nederlandse lichte muziek”. Hun live cd was goed voor platina. Ook de cd Blauwe Schuit deed het goed; het album haalde platina en deze mochten ze van Joe Cocker ontvangen. Op 14 februari 2005 werd aan De Dijk de Edison Oeuvreprijstoegekend.

By in Nieuws 0

Rowwen Heze naar Vlierden!

Terug van weggeweest! Rowwen Heze staat zaterdag 21 april 2018 in Vlierden! De muziek heeft folk-invloeden, zoals Tex-Mex en Polka en variërend tot aan gevoelige ballads.

Ze begonnen als een Engelstalig bandje in de Peel, maar zijn – inmiddels dertig jaar verder – uitgegroeid tot één van de grote acts in de Nederlandse Popmuziek. In 1985 is de band opgericht en zijn de eerste singles verschenen. In 1992 beleefde de band een landelijke doorbraak met optredens op Pinkpop en de Amsterdamse Uitmarkt.

Bekijk alle informatie hier.