Café-Zaal-Hotel Thijssen

Nieuws

By in Nieuws 0

EXTINCE naar Rock aan de Ring 5

Nog op de valreep hebben we 2 acts aan het programma van ROCK AAN DE RING 5 toegevoegd. Maar dan ook gelijk twee TOPACTS:

EXTINCE
(De vakman)  NEDER HIPHOP op en TOP! Precies 25 jaar na zijn debuut CD BINNENLANDSE FUNK: bekend van o.a .SPRAAKWATER, KAAL of KAMMEN, VIERVOETERS.

Hilltop Howlers
Hendrik Jan Lovink, mede oprichter van Hilltop Howlers zal de weg nog wel weten , daar hij ,met zijn vorige band Jovink en the Voederbietels, vele  “miljoene” shows gegeven heeft. Hilltop Howlers is een zesmans rock ’n roll formatie uit het Oosten des Lands. Hilltop Howlers klinkt als een avontuurlijke samensmelting van van rootsy rock ’n roll, 60’s psychedelica, het betere Britpop-werk ,The Black Crows en dichter bij huis Claw Boys Claw. In 2019 bracht de band in eigen beheer het uitstekend ontvangen debuutalbum ‘Gloria’ uit. In de loop van 2024 zal opvolger ‘Alright Alright’ het levenslicht zien.

Post navigation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *