Events

Rock aan de Ring 4

Zaterdag 22 oktober 2022

Reeds gekochte kaarten uit 2020 blijven geldig voor dit evenement.

Imitallica (Metallica tribute)
Musest (Muse tribute)
Scummy Men (Arctic Monkeys tribute)
The Scientists (Coldplay tribute)
Volbeatz (Volbeat tribute)
Agitator
SolarSister
The Ragged Kin
Red Hippo

KOOP HIER JE TICKETS ONLINE

SolarSister
SolarSister – You are what you is…

4 muziekanten met een eigen stijl vormen samen een nieuw geluid! Jaren podiumervaring komt bij elkaar in het Eindhovense Solar Sister. De heren zijn tot wasdom gekomen en volwassen geworden in de nieuwe band Solar Sister! SolarSister maakt muziek die in zijn potentie en geluid, in allerlei vormen en maten wordt gegoten zonder zijn eigen smoel te verliezen. Songs met een kop en een staart. Compact en aanstekelijk. Muziek waar je hoofd van gaat knikken en de voetjes van gaan dansen.

The Ragged Kin bestaat uit vijf muzikanten uit het zuiden van Nederland. The Ragged Kin staat voor een beetje ruig aan de randen, verenigd door muziek. Onze individuele muzikale invloeden variëren enorm, maar ze smelten allemaal samen in onze muziek. The Ragged Kin is rock met bluesy invloeden wat staat als een huis. Hun debuut plaat “Before Spring” krijgt lovende kritieken en heeft de band nog meer op de kaart gezet.

Red Hippo
Wanneer Seth in een gigantisch rood nijlpaard verandert, wordt hij gedood in de buurt van het eiland Elephantine. Het water van de Nijl kolkt nog steeds in het diepe zuiden van de enorme strijd. Horus doodt hem met een speer en Isis hakt zijn lichaam in stukken en voert het aan de katten en wormen. Zal het verhaal van Red Hippo de band minder dramatisch eindigen dan in The Contendings of Horus and Seth? Gevormd in 2018, om hun eigen muziek te schrijven en te spelen, van het podium te genieten en anderen te entertainen. Deze Red Hippo zoekt het geluid voor exploderende hoofdmuziek met dikke riffs, kolkende bas en hamerende drums.