Events

De slag om Vlierden

Zaterdag 20 oktober 2018

Aanvang 20.00 uur.

Een gezellige (dorps) quiz voor groepen van minimaal 6 en maximaal 8 personen, zoals bijv. vrienden, familie, buren, straat…..zeg het maar! ‘Wie mogen zich uitroepen tot de slimste groep van Vlierden 2018’, dat wordt op deze gezellige avond, die op 20 oktober plaatsvindt, bepaald.

“De Slag om Vlierden” is een benefietavond van John van Paassen. John gaat volgend jaar weer met een team van Big Challenge zoveel mogelijk keren met de fiets de Alpe d’Huez in Frankrijk beklimmen. Met één doel, zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek in de strijd tegen kanker.
Het is helaas een thema waar iedereen wel eens mee te maken heeft gehad of te maken gaat krijgen.

Behalve deze quiz gaan we ook nog diverse diensten veilen, kortom, dit is een avond waar je bij wilt zijn!
Het inschrijfgeld is €5, – per persoon. Laat je teamcaptain de naam van het team en het aantal teamleden z.s.m. doorgeven via het volgende e-mailadres slagomvlierden@gmail.com zodat je zeker bent van deelname. Voor vragen kun je ook terecht op dit e-mailadres. Je kunt ons ook op Facebook volgen.
Je hoeft echt niet uit Vlierden te komen om mee te mogen doen op deze avond, iedereen is van harte welkom.

Datum van dit evenement is 20 oktober 2018 in het MFA in Vlierden, 19.30 uur inloop. “De Slag om Vlierden” start om 20.00 uur. Betalen doe je aan de ingang.