Café-Zaal-Hotel Thijssen

Nieuws

By in Nieuws 0

De Avond van de Zjoem verplaatst naar 2022

DE AVOND VAN DE ZJOEM VERPLAATST NAAR 12 MAART 2022

Door de perikelen van het coronavirus is het najaar wederom iets anders gelopen dan gepland. Voor ons wederom een zware beslissing om een evenement te moeten verplaatsen. Onze keuze is gebaseerd om voor de gezondheid van onze gasten, medewerkers en artiesten te kiezen.

Wij hebben er echter vertrouwen in dat de situatie in 2022 zodanig is gestabiliseerd dat we deze avond in zijn geheel naar het voorjaar kunnen verplaatsen.

De nieuwe datum voor “De Avond van de Zjoem” is  12 maart 2022

Met het gekochte kaartje kunnen bezoekers naar binnen en gaan ze alsnog genieten van deze prachtige avond. Bent u verhinderd of wilt u echt niet op een ander moment naar “De Zjoem”, stuur dan een email naar: info@vlierden.com. Wij zullen dan zorgen dat u zo spoedig mogelijk uw geld terugkrijgt.

We hopen op uw begrip.

Groeten,
Leon Thijssen

Post navigation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *